Welkom bij NIEUWTJES
Lieve Klanten,

 

Er gaan een aantal dingen veranderen bij Beauty 4 You en dit willen we graag met jullie delen.

 

HAIR

Leuk nieuws, de kapsalon gaat in de loop van 2020 uitbreiden, Melanie gaat de huidige kapsalon met ontvangstruimte volledig in eigen gebruik nemen en gaat verder onder de naam Beauty 4 You HAIR. Voor het maken van een telefonische afspraak veranderd er niks en blijft het telefoonnummer 075-6147277

 

Zoals de meeste klanten al is opgevallen gaan wij in januari 2020 over op een ander online afsprakensysteem wat prettiger werkt voor de klant en er geen inlogcode meer nodig is. Mochten er vragen zijn dan kan je contact opnemen via beauty4youhair@gmail.com.

Melanie zal in het begin van het nieuwe jaar de salon een nieuw uiterlijk gaan geven. De kapsalon houdt voorlopig nog de huidige openingstijden. Cadeaubonnen voor HAIR kunnen zoals gewoonlijk in de kapsalon aangeschaft worden evenals de productenlijn Wella en Sebman.

 

BEAUTY 

Sonja wilt het dichter bij zichzelf houden en gaat verkleind verder. Hierdoor zal de schoonheidssalon bereikbaar zijn via de zijdeur

(bel in de steeg). Zij blijft werkzaam in haar eigen kamer beneden en krijgt een eigen ontvangstruimte. 

Vanaf januari is ze ook werkzaam op de vrijdag en gaat een opleiding voor bindweefselmassage volgen. Dit is een huid verstevigende massage die je vanaf maart in kuurvorm kan boeken. Verder gaat zij zich toeleggen op energetische behandelingen met klankschalen, edelstenen en etherische oliën. Met heel veel liefde blijft zij de reeds bestaande behandelingen uitvoeren. Je kan deze behandelingen telefonisch boeken op 06-23685528 of via onze website www.b4you.nl alleen onder de button BEAUTY - ONLINE AFSPRAAK BOEKEN. De standaard pedicure behandeling gaat zij niet meer uitvoeren, alleen nog de pedicure met Shellac.

 

Het afrekenen bij Sonja verandert. Afrekenen is mogelijk via contante betaling of via een betaalverzoek van de bank (tikkie), hiervoor heb je wel een bankierenapp op je telefoon nodig.

 

In het nieuwe jaar kunnen cadeaubonnen en Payot producten alleen online besteld worden via het contactformulier op www.b4you.nl of door een berichtje te sturen naar info@b4you.nl     

 

De nieuwe prijslijsten tref je in Januari 2020 aan op onze website.

 

PEDICURE

Alle pedicure (met uitzondering van Shellac) behandelingen worden overgenomen door Janna die tevens gespecialiseerd is in sportmassage en triggerpointmassage. Voor het maken van een telefonische afspraak met Janna is het telefoonnummer 06-54651700.

 

ZONNEBANK

Helaas voor onze zonnebankliefhebbers gaat de zonnebank in januari weg. Enkelen die nog een zonnebankkaart hebben kunnen deze dit jaar opmaken, daarna vervalt het tegoed. Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan contact op met Sonja.

 

JEANNETTE

Onze lieve collega Jeannette stopt in het nieuwe jaar omdat zij het te druk heeft met haar eigen salon en gezin.

Wij zijn dankbaar voor de afgelopen 1,5 jaar en willen haar bedanken en hopen dat ze thuis meer balans vindt.

 

KERSTVAKANTIE

Na de kerst zijn wij gesloten, onze eerste werkdag is maandag 6 januari 2020, vanaf die datum vinden we het fijn om de 

BEAUTY klanten via de zijdeur en de HAIR klanten via de vertrouwde vooringang te verwelkomen.

 

We zijn alweer druk bezig om de winkel in de ‘feestsfeer’ te veranderen. Wij hebben ontzettend veel zin in de drukke, maar o zo gezellige, dagen die komen gaan. Tot snel.

 

Een warme groet van,

Sonja, Melanie, Jeannette en Janna

 

 

 

 

BEAUTY 4 YOU – KERKSTRAAT 157 – 1521 JG  WORMERVEER