Welkom bij Hair
Mijn naam is Melanie Ike. Ik heb inmiddels ruim 17 jaar ervaring en ben al 10 jaar het gezicht als zelfstandige in de kapsalon bij Beauty 4 You. In mijn kapsalon kunnen dames, heren en kinderen terecht voor een knip behandeling. Ik geef u graag het juiste advies, wat aansluit op uw haartype. Voor kleuringen en alle gebruikelijke kappersbehandelingen, bijvoorbeeld stylen, föhnen en bruidskapsels zit u bij mij op de juiste plek.

Met het bekende merk Wella SP verzorg en stijl ik uw haar naar de wens van het besproken kapsel. De producten van Wella SP zijn tevens te verkrijgen in de salon voor het beste resultaat voor thuis gebruik.

" It's not about

the tools

But about hands

Eyes, heart and a longing

in the soul

to create beauty" 

Wilt u liever een Natural look, een mooie Balayage of een diep warme rood tint? Alle kleurbehandelingen zijn mogelijk. Door regelmatig trainingen te volgen in de studio van Wella Professionals ben ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarkleuringen.

"The best colour

In the whole world

Is the one that looks

Good on you" 


Voor een totale ontspanning is het heerlijk om na een behandeling bij één van mijn collega's aansluitend uw behandeling uit te breiden met een bezoekje in de kapsalon.

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij

BEAUTY 4 YOU


Prijslijst Hair