Welkom bij BeautyIk ben Sonja en doe mijn werk met heel veel liefde, het is mijn passie! Schoonheidsspecialiste ben ik sinds 2000 en pedicure sinds 2011. Reeds lange tijd ben ik me aan het specialiseren in verschillende richtingen, shiatsu, ayurveda, hotstone en lomi lomi massage, reiki, klankschalen, edelstenen en cosmetische bindweefselmassage. Uiteindelijk ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het energetische werk, en momenteel ben ik vlieguren aan het maken voor een HBO opleiding 'ENERGETISCH THERAPEUTE'. In de toekomst blijf ik gezichtsbehandelingen geven en werkzaam zijn als Energetisch therapeute.

 

Ik vind het fijn om de mensen even  dichter bij zichzelf te brengen en een moment van rust en ontspanning te laten ervaren.


De schoonheidssalon straalt rust en sfeer uit en geeft u meteen een rustgevend gevoel in een huiselijke sfeer.

Er zijn twee behandelstoelen zodat u of alleen of samen met uw vriendin (of partner of familielid) een gezichtsbehandeling kunt ondergaan.

Tijdens de gezichtsbehandeling is het belangrijk dat het een moment voor u is. Een rustpunt in ons drukke leven.

Voor de een betekent dit even niet praten, maar voelen en genieten.

Voor de ander wellicht juist het tegenovergestelde.

Voor mij is het belangrijk dat u doet waar u zich fijn bij voelt.

 

De behandelingen worden uitgevoerd met producten van het franse merk PAYOT, ( 'zie onze link' ). Deze producten zijn dierproefvrij en ongeparfumeerd. Voor ieder huidtype is het geschikt, zelfs voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. In de salon zijn alle Payot producten verkrijgbaar. Het is te zijnetijd ook mogelijk om de producten online te bestellen.

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij

BEAUTY 4 YOU