Welkom bij BeautyMijn naam is Sonja Korringa, schoonheidsspecialiste en oprichter van Beauty 4 You. Het is altijd een droom van mij geweest om een beautycentrum te openen. Ik ben dan ook erg dankbaar dat het mij na jaren gelukt is om dit op te zetten. We zijn op 17 maart 2007 feestelijk geopend. De afgelopen jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in de schoonheidsbranche. Met name op het gebied van massage waaronder shiatsu, hotstone- en ontspanningsmassage.

Voor alle vakgebieden heb ik mijn diploma's en certificaten behaald.

De schoonheidssalon straalt rust en sfeer uit en geeft u meteen een rustgevend gevoel in een huiselijke sfeer.

Er zijn twee behandelstoelen zodat u of alleen of samen met uw vriendin (of partner of familielid) een gezichtsbehandeling kunt ondergaan.

Tijdens de gezichtsbehandeling is het belangrijk dat het een moment voor u is. Een rustpunt in ons drukke leven.

Voor de een betekent dit even niet praten, maar voelen en genieten.

Voor de ander wellicht juist het tegenovergestelde.

Voor mij is het belangrijk dat u doet waar u zich fijn bij voelt.

 

De behandelingen worden uitgevoerd met producten van het franse merk PAYOT, ( 'zie onze link' ). Deze producten zijn dierproefvrij en ongeparfumeerd. Voor ieder huidtype is het geschikt, zelfs voor de meest gevoelige en allergische huidtypes. In onze winkel zijn alle Payot producten verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om de producten online te bestellen.

Als uw haar na een gezichtsbehandeling of massage niet meer in model zit (en wellicht vet aanvoelt), is het natuurlijk heerlijk om uw gezichtsbehandeling uit te breiden met een behandeling in de kapsalon. Snel even wassen en drogen en u gaat geheel ontspannen en weer mooi de deur uit.

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij

BEAUTY 4 YOU


Prijslijst Beauty & Wellness